Eşi tarafından silahla vurulan kadın yaralandı

Eşi tarafından silahla vurulan kadın yaralandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, mahkemece evden uzaklaştırma kararı bulunan ve eşi tarafından silahla vurulan kadın, ağır yaraladı

İddiaya göre, Kızılcalar Mahallesi 303. Sokak'ta, Fatma Ç. ile hakkında mahkemece evden uzaklaştırma kararı bulunan eşi Yaşar Ç. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yaşar Ç, eşi Fatma Ç'yi silahla yaraladıktan sonra kaçtı. Ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fatma Ç, ilk tedavisinin ardından, ambulans helikopterle Konya'ya sevk edildi. Fatma Ç'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

resim7568-001.jpg

KARNINDAKİ BEBEK ÖLDÜ


Babasının gözleri önünde kolundan ve karın boşluğundan vurularak ağır yaralanan Fatma Ç., olay yerine sevk edilen ambulansla önce Seydişehir Devlet Hastanesine ardından da hava ambulansı ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Tedavi altına alınan 3 aylık hamile Fatma Ç.'nin karnındaki bebeğin öldüğü ve kolunda da ağır hasar bulunduğu öğrenildi.
Olaydan kısa süre sonra Yaşar Ç., Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Seydişehir Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Yaşar Ç. Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde yakınları ile sarılan Yaşar Ç. gazetecilerin ‘Eşinizi neden vurdunuz’ sorusunu yanıtsız bıraktı. Yaşar Ç.’nin ilk ifadesinde eşinin eşyaları almaya gelmesine kızdığını ve eski kullanılmayan evlerinde bulunan ruhsatsız av tüfeğini alarak rastgele ateş ettiğini ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.