Esentepe Kolejinde Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Esentepe Kolejinde Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Esentepe Kolejinde düzenlenen programla Cumhuriyet Bayramı’nın 91. yıldönümü coşkuyla kutlanırken, velilerin kutlama programına ilgisi yoğundu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları etkinlikleri çerçevesinde Esentepe Koleji bahçesinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramını öğrenciler ve öğretmenler büyük bir coşkuyla kutladı.

Esentepe Kolejindeki Cumhuriyet Bayramı kutlama programında, Ana Sınıfı öğrencilerinin dans gösterisi, ikinci sınıfların halk oyunları, altıncı sınıfların oratoryosu ve beşinci sınıfların bayrak rondu sergisi yoğun bir ilgi gördü. Program, 5. sınıf öğrencilerinden oluşan koronun başarıya seslendirdiği türkülerle sona erdi.

Okulda bahçesinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını değerlendiren, öğrencilerin ve velilerin Cumhuriyet Bayramını kutlayan Esentepe Koleji  Müdürü Mualla Çağır, Cumhuriyetin, ülkemizin medeniyet seviyesine ulaşmasına büyük bir katkı yaptığını belirterek, “ Atatürk ’ün önderliğinde atalarımızın yürüttüğü İstiklal Mücadelesinin ardından kurulan Cumhuriyetimiz, milletimizin ülkenin yönetiminde söz sahibi olmasını sağlamıştır. Çağır,  yine Cumhuriyetimizin kuruluşuyla ülkemiz, kalkınma ve medeniyet seviyesine ulaşmak için bir adım atmıştır. Bugünlerimize gelmişiz. Okul olarak öğrencilerimizi yetiştirirken, bu bilinçle hareket ederek çocuklarımızı cumhuriyetimizin sahipleri olarak yetişmeye büyük gayret gösteriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum” dedi.