"Es-Es"te hedef Çaykur Rizespor

"Es-Es"te hedef Çaykur Rizespor

Eskişehirsporlu futbolcu Parlak: "Çaykur Rizespor maçını kazanıp, Kurban Bayramı'nı mutlu geçirmek istiyoruz"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirsporlu futbolcu Birol Parlak, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yapacakları Çaykur Rizespor maçını kazanıp, Kurban Bayramı'nı mutlu geçirmek istediklerini bildirdi.

Parlak, Eskişehirspor Kulübü'nün resmi internet televizyonu olan "esestvonline.com"a yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta yaptıkları Beşiktaş maçında galip gelememekten duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Maçtaki hava ve saha koşullarının kötü olduğunu hatırlatan Parlak, şöyle konuştu:

"Şartlar ne kadar bozuk olsa da gereken mücadeleyi gösterdik. Golleri bulduk şansız bir gol yedik. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Önümüzdeki Çaykur Rizespor maçını kazanıp, Kurban Bayramı'nı mutlu geçirmek istiyoruz. Daha sonra milli maç arası var. O dönemi de verimli geçireceğiz."

Parlak, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kırıkhanspor ile eşleştiklerini anımsatarak, "Bir önceki turda Tarsus İdmanyurdu'nu eledik. Şimdi Kırıkhanspor ile eşleştik. Türkiye Kupası'nı istiyoruz. Bu yıl ki hedefimiz geçen yıl finalde kaybettiğimiz Türkiye Kupası'nı kazanmak" diye konuştu.

Eskişehirspor ile Çaykur Rizespor arasındaki maç, 5 Ekim Pazar günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı