ERÜ'de fotoğraf yarışması

ERÜ'de fotoğraf yarışması

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tarafından "Benim Gözümden Kampüs" konulu fotoğraf yarışması için ödül töreni düzenlendi.Üniversiteden...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tarafından "Benim Gözümden Kampüs" konulu fotoğraf yarışması için ödül töreni düzenlendi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, İletişim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen sergi açılışı ve ödül törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akdağ ile akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Bu yıl ilkini düzenledikleri fotoğraf etkinliğini geleneksel hale getireceklerini aktaran Doğan, şunları kaydetti:

''Hepimiz gün içeresinde çevremizi gözlüyoruz. Ama hepimiz aynı şeyi görmüyoruz. Hatta o gördüklerimizi aynı şekilde yansıtamıyoruz. Herkesin algıladığı, gördüğüyle aynı olmuyor. Fotoğrafçı bizlere dünyada yaşadığımız farklılıkları gösteriyor. Çoğunlukla güzellikleri önümüze seriyor. Açılışı yaptığımız sergide fotoğraflara bakanların arasında 'Bura gerçekten bizim kampüs mü?' diyenler olmuş. Bu da aslında bizlere baktığımızla gördüğümüzün aynı şey olmadığını göstermektedir.''

250 yarışmacının 625 fotoğraf ile katıldığı yarışmada birinci Sani Fırat'a 3 bin, ikinci Safiye Taşgın'a 2 bin, üçüncü Ali Niyazi Bozkurt'a ise bin lira ödül verilirken, mansiyon kazananlara 500 lira ödül verildiği bildirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :