ERÜ'de 4. Kariyer Günleri başladı

ERÜ'de 4. Kariyer Günleri başladı

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen kariyer günlerinin dördüncüsü başladı.ERÜ'den...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen kariyer günlerinin dördüncüsü başladı.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Uzay'ın yanı sıra akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Burada konuşan Rektör Prof. Dr. Güven, öğrencilerin önünü açmak için üniversite olarak bu tür etkinlikleri düzenlediklerini belirterek, Artık işe alımlarda ve staj kabullerinde mezun olunan okul ve bölümün ötesinde kişinin becerilerinin ve niteliklerinin önem taşıdığını aktardı.

Etkinliğe, çeşitli firma ve kamu kurumu temsilcilerinin katıldığına dikkati çeken Güven, programın öğrencilerin ufkunu açacağını kaydetti.

Dekan Prof. Dr. Uzay ise firmaların staj ve işe alımda ne gibi nitelikler aradıklarını öğrencilere anlatmak için bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Kamu ve özel sektör yöneticilerinin sunumları ile devam eden etkinlik, yarın sona erecek.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :