Erol Bulut: Konya zor deplasman

Erol Bulut: Konya zor deplasman

"Zor bir maç, deplasmanda Konyaspor ile oynadığınızda her zaman sizi zor bir maç bekliyordur. Oraya gidip, güzel bir skorla döneceğiz"

 

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftasında Pazar günü Atiker Konyaspor’a konuk olacak Evkur Yeni Malatyaspor, maça iddialı gelecek. E.Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut hafta sonu deplasmanda oynayacakları Atiker Konyaspor maçıyla ilgili, "Konya arkamızda olan bir takım. Bursaspor ile oynadıkları maçı izledim. Zor bir maç, deplasmanda Konyaspor ile oynadığınızda her zaman sizi zor bir maç bekliyordur. Oraya gidip, güzel bir skorla döneceğiz" dedi.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Gündüz ise, “Pazar günü Konyaspor ile karşı karşıya geleceğiz. Takım Göztepe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrası ara vermeden Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Konyaspor Aykut Kocaman ile birlikte bir ivme yakaladı ve bizimle puanları çok yakın. Bu anlamda orada kazanıp, avantaj elde etmek istiyoruz. Biz yönetim olarak takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. Bu sezon bizlere bu mutluluğu yaşattıkları için hepsine teşekkür ediyorum. Tabi işimiz yeni başlıyor. Gerek ligde gerekse de kupada bu sezon unutulmaz bir başarı almayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı