Erkuş'tan Türkiye'yi beğenmeyen vekillere şiirli gönderme

Erkuş'tan Türkiye'yi beğenmeyen vekillere şiirli gönderme

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal başlattığı yaşlı ve hasta ziyaretlerine devam ediyor.

Geçirdiği rahatsızlık nedeni ile sağ elini kullanamayan ve konuşmakta zorluk yaşayan Ayşe Erkuş’u evinde ziyaret etti. Başkan Tutal'ın Erkuş'u ziyaretinde eşinin bakımı ile yakından ilgilenen Mehmet Erkuş Başkan Tutal'a eşine baktığı zamanlarda kaleme aldığı şiirlerden okudu. Kendi ihtiyaçlarını karşılama konusunda sorunlar yaşadığını kaydeden Ayşe Erkuş ;"Allah razı olsun eşim bakımımla ilgileniyor. Ama belli bir yere kadar evimizin temizliğini erkek ne kadar yapabilir. Benim sizden isteğim evimizin temizlenmesi için yardımcı olmanız"dedi.

İhtiyaçları dahilinde her türlü konuda kendilerine yardımcı olabileceklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" biz sizlerin istekleri doğrultusunda her zaman yardımcı oluruz. bünyemizde çalışan arkadaşlarımıza bilgi verelim ve evinizin temziliği konusunda sizlere yardımcı olsunlar "dedi. Eşinin rahatsızlığı nedeni ile sıkıntılı günler geçirdiğini kaydeden Mehmet Erkuş ;" Eşim rahatsızlık sonucu birkaç ameliyat geçirdi. Çok zor durumda idik. Fakat şükürler olsun şu an daha iyi , elini kullanmakta ve konuşmakta zorluk yaşıyor. Ben ihtiyaçlarına yardımcı oluyorum . Kendisine ben bakıyorum. Birlikte hayatımızı sürdürüyoruz. Eşime baktığım zamanlardan arta kalan sürede şiir yazıyor, eşime okuyorum ,vakit geçiriyoruz "dedi.

Birçok şiir yazdığını , yazdığı şiirlerin ülke gündemine ait şiirler olduğunu kaydeden Erkuş,Türkiye’yi beğenmeyen vekillere şiir yazdığını kaydederek kaleme aldığı bir kaç şiirini Başkan Tutal'a okudu. "Doluya dökerim almaz , Çukura dökerim dolmaz, Bundan Millete vekil olmaz ,Hangi mezheptensin beynamaz Görünüşün fiyakan çok iyi ,Sen kimsinde şikayet edersin ülkeyi ,Türk değilsin sen ey Avrupa köpeğiHangi mezheptensin beynamaz Tuttuk meydanlarda demokrasi nöbeti,Göründü Türkiye’nin heybeti,Basmış üstünü Avrupa gafleti ,Hangi dindensin beynamaz

Anlayana sivri sinek saz Anlamayan davul zurna az ,Bundan bize vekil olmaz ,Hangi mezheptensin beynamaz Aşık Mehmet vatanı için yazar, Özgeçmişimize edelim nazar ,Vatana ihanete kim olsa kızar

Hangi dine mensupsun beynamaz

150 yakın şiiri olduğu kaydeden Erkuş;" aslında hepsini bir yerde toparlamak istiyorum. Hepsi birbirinden farklı konuda. Bazılarını arkadaşlarım okuyalım , bakalım diye alıp götürdüler. Daha sonra getirmediler. Eğer onlarıda dahil edersem 200 geçer yazdığım şiir"dedi. Erkuş'un yazdığı şiirlerin hepsinin ayrı anlamı olduğunu kaydeden Başkan Tutal;" kaleme aldığınız şiirler hepsi güzel.Ülke gündemine dair siyasetçilerine yaptığınız göndermelerden , Reisimize yazdığınız şiire kadar. Eğer şiirlerini kitaplaştırmayı düşünürseniz ben bu konuda size yardımcı olabilirim. Şiir kitabı bastırabiliriz."dedi.

erkusdan-turkiye’yi-begenmeyen-vekillere-siirli-gonderme-(1).jpg

erkusdan-turkiye’yi-begenmeyen-vekillere-siirli-gonderme-(2).jpg