Erkoç: Hedefimiz büyük

Erkoç: Hedefimiz büyük

Büyük Birlik Partisi ilk sıra adayı Mehmet Cemal Erkoç ‘tüm Türkiye’de olduğu gibi Konyamız’da da hedeflerimiz büyük ‘ dedi.

Erkoç, “ Bu seçim sözde istikrar için inanmadığın partilere oy verip zenginin daha zengin, fakirin daha fakir olmasını değil, inancının gereğini yerine getirip haysiyetini koruyacağın seçimdir. Bir tarafta hırsızlık ve haksızlık, diğer tarafta alın teri ve adalet arayışı. Tercih senin. Safını belirle. Ülkemizde terörü sonlandıracak, sosyal birliği ve kardeşliği tesis edeceğiz. " diye konuştu. 

"ÇÖZÜM SÜRECİ, ADI ALTINDA PKK'YI GÜÇLENDİREN TÜM UNSURLARI ORTADAN KALDIRACAĞIZ"

Artan terör olaylarına değinen Erkoç, çözüm sürecine yönelik açıklamalarda bulunarak "Ülkemizde terörü sonlandıracak, sosyal birliği ve kardeşliği tesis edeceğiz. Edirne'deki kardeşinin acısını Kars'taki kardeşi duyan, Diyarbakır'dan yükselen sese Konya'dan ses veren bir Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz. Hepimiz aynı kilimin desenleriyiz. İnsanların bir arada ve mutlu yaşayacağı bir ülkeyi el birliğiyle ilmek ilmek dokuyacağız. 'Çözüm süreci' adı altında PKK'yı güçlendiren, ülkemizi bölünme noktasına getiren, kardeşliğimize göz diken, 'çözülme süreci'ni tüm unsurları ve sonuçları ile birlikte ortadan kaldıracağız. Bu süre içerisinde devleti zaafa uğratan, milleti mağdur edenlerden de hukuk önünde hesabını soracağız" ifadelerini kullandı.

Maneviyyat dolu şehrimiz de tıpkı Hz. Mevlanın da dediği gibi "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"Düstüruyla Şehit liderimizin başlattığı dava ölçüsünde eğilmeden bükülmeden az ama yüksek bir sesle bizde varız diyen Büyük Birlik Partisi ilk sıra milletvekil adayı Mehmet Cemal ERKOÇ "YÜZDE 10 SEÇİM BARAJINI KALDIRACAĞIZ"

Yüzde 10 seçim barajını kaldıracaklarını" Seçim sistemini sosyal adalete ve milletimizin beklentilerine uygun hale getireceğiz. Siyasi partilerin aldıkları oy oranına göre Meclis'e girmesinin ve nispi temsil sistemine göre tüm toplum kesimlerinin Meclis'te temsil edilmesinin önünü açacağız. Siyasi partilerin kendi amblemlerini kullanarak seçim işbirliği yapmalarının önünü açacağız. Referandum müessesesine daha fazla işlerlik kazandıracak, önemli yasaları milletin onayına sunucağız. Asgari ücret açlık sınırının altında olmayacak, en az bin 500 TL olacak ve asgari ücretten vergi alınmayacaktır" şeklinde konuştu.