Erken seçim iş dünyasını rahatlatacak

Erken seçim iş dünyasını rahatlatacak

Konya Genç İş Adamları Derneği Başkanı Temmuz Şemin, erken seçim kararını değerlendirerek iş dünyası için olumlu olduğunu söyledi.

Erken seçim iş dünyasını rahatlatacak 

Konya Genç İş Adamları Derneği Başkanı Temmuz Şemin, erken seçim kararını değerlendirerek iş dünyası için olumlu olduğunu söyledi. Şemin yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin bir an önce hayata geçmesinin ülke için daha  güzel sonuçlar çıkacağını söyledi.  Özellikle iş dünyasına fayda olacak seçimlerin erken tarihe alınmasının da doğru bir karar olduğunu ifade etti.

temmuz-semin-resim.jpg

Temmuz Şemin, erken seçim kararını değerlendirdi ve şu mesajları verdi; "İş dünyasının aktörleri olarak Üretim ve İstikrarın artırılması ve güven ortamının oluşturulmasının ilk adımı belirsizliğin ortadan kaldırılmasıdır. İş dünyası olarak 16 Nisan referandum kararından sonra geçilecek olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve milletvekili seçimlerin 1,5 yıl erken bir tarihe alınmış olmasının istikrar, istikbal ve istiklalimiz için çok yerinde ve isabetli bir karar olduğunu düşünüyoruz"

Temmuz Şemin; "Ülkemizde devam eden güven ve istikrar ortamının da gerçekleştirilen 16 Nisan referandumu ile birlikte milletimizden geçer not alan Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin de bir an evvel faaliyete geçirilmesinin istikrar ve büyümeye ciddi katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 24 Haziran'da gerçekleşecek erken seçim kararını KONGİAD olarak, son derece olumlu karşıladığımızı ifade etmek istiyorum. Bu kararın ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz” dedi. Ahmet Ünver - Memleket