Erkekler voleybolda şampiyon Halkbank

Erkekler voleybolda şampiyon Halkbank

Halkbank Antrenörü Kovac:- "Türkiye'de en iyi voleybol oynayan takımı herkese gösterdiğimiz için, bunu kupayla taçlandırdığımız için çok mutluyum"- Arkas Spor Antrenörü Hoag:"Belli zamanlarda kalite yoktu ama takım mücadele gösterdiği için mutluyum"

İZMİR (AA) - Voleybolda Efeler Ligi play-off final serisinde Arkas Spor'a 3-1 üstünlük kurarak, sezonunu şampiyon tamamlayan Halkbank'ın antrenörü Slobodan Kovac, "Türkiye'de en iyi voleybol oynayan takımı herkese gösterdiğimiz için, bunu kupayla taçlandırdığımız için çok mutluyum." dedi.

Kovac, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'daki ilk 2 maçı kazandıktan sonra İzmir'deki ilk maçta 16-10 önde oldukları seti kaybettikten sonra sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Bugünkü maça daha iyi konsantre olduklarını kaydeden Kovac, şöyle konuştu:

"Rakibimizden daha fazla enerjimizin olduğunu biliyorduk. Bunu da sahaya yansıttık. Türkiye'de en iyi voleybol oynayan takımı herkese gösterdiğimiz için, bunu kupayla taçlandırdığımız için çok mutluyum. Ligde normal sezonda yaşadığımız şeyler bugünün habercisi gibiydi. İkinci yarıda sadece 1 maç kaybettik. 7. sıradan 2.'liğe kadar yükseldik. Bu grafiği final serisinde de sürdürdük ve önemli rakiplerimizi yendik. 4 aylık zorlu bir çalışma sonucunda buraya ulaştığımız için çok mutluyum. Kulübümüze, başkanımıza, oyuncularımıza, teknik ekibimize ve bizi destekleyenlere çok teşekkür ediyorum."


- Hoag: "Finalde de savaştık diyebilirim"


Arkas Spor Antrenörü Glenn Hoag ise özellikle 5. sete çok basit hatalar yaparak başladıklarını, Halkbank'a karşı bu hataların geri dönüşünün mümkün olmadığını aktardı.

Bu sezon içinde birçok zorluklarla karşılaştıklarını belirten Hoag, "Ancak finale geldik, finalde de savaştık diyebilirim. Belli zamanlarda kalite yoktu ama takım mücadele gösterdiği için mutluyum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :