"Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker maçında cezalı"

"Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker maçında cezalı"

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Özyer:

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Türkiye Basketbol Ligi'ndeki Anadolu Efes maçında iki teknik faul alarak diskalifiye olan Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'ın gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe Ülker karşılaşmasında cezalı duruma düştüğünü söyledi. 

Özyer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ergin Ataman'ın maç sonu basın toplantısında "Fenerbahçe Ülker derbisinde takımın başında bulunacağı" yönündeki açıklamasının yanlış anlamadan kaynaklandığını dile getirdi. 

Ataman'ın verilen ilk teknik faulün direkt kendisine değil, benche çalındığını zannettiğini ve bu nedenle ceza almayacağını düşündüğünü aktaran Özyer, "Karşılaşmanın ardından maç raporunu inceledik ve her iki teknik faulün de direkt olarak çalındığını gördük. Anadolu Efes maçında, hakemler iki teknik faulü de direkt Ergin Ataman'a vermişler. Bu nedenle Fenerbahçe Ülker maçında takım başında bulunamayacak. Ergin Ataman hocamız, bir sonraki lig maçımızda cezalı duruma düştü" ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Haber Kaynağı