Ereğli’ye Adalet Meslek Yüksekokulu

Ereğli’ye Adalet Meslek Yüksekokulu

Eski Ereğli ve Bakırköy Belediye Başkanı ve Çevre Bakanı Hayırsever İşadamı Ali Talip Özdemir tarafından yaptırılacak Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ereğli Adalet Meslek Yüksekokulu inşaatının protokolü imzalandı.

Programda yüksekokulun açılmasının ilçenin gelişimine katkı sağlayacağı vurgulandı.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Adalet Meslek Yüksekokulu’nun ilçelerine artı bir değer katacağını belirtti. Özgüven: “Hayırsever hemşerimiz Ali Talip Özdemir, annesi merhum Fikriye hanımefendi adına Adalet Meslek Yüksekokulu binamızı yaptıracak. Bu anlamda Özdemir’e ve Üniversitemize teşekkür ediyorum.” dedi.

“Hayırlı bir günde hayırlı bir işe imza atmak bizi mutlu ediyor.” diyen NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, eğitim kurumlarına yapılan yatırımların öbür dünyada karşılığının olacağını ifade etti. Böyle bir yüksekokul yapılmış olmasının üniversitenin eğitim kalitesini direkt etkileyeceğini vurgulayan Şeker; yükseköğretimde, kurumların kendi binalarında eğitim vermesinin kurumsallaşma adına önemli olduğuna dikkat çekti.

Daha sonra NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve hayırsever adına İbrahim Erden; Ereğli’ye yapılacak Adalet Meslek Yüksekokulu’nun protokolünü imzaladı