Ereğlispor’da transferler sürüyor

Ereğlispor’da transferler sürüyor

Bölgesel Amatör Lig’de sezona şampiyonluk hedefiyle başlayacak Ereğlispor’da transferler sürüyor

 

Bölgesel Amatör Lig’de sezona şampiyonluk hedefiyle başlayacak Ereğlispor’da transferler sürüyor. Yeşil-beyazlılar son olarak geçtiğimiz sezon Çorlu 1974 forması giyen kanat oyuncusu Hami Çolak ile Maltepespor forması giyen Tugay Sözbir’i renklerine dahil etti. 2016-2017 Futbol Sezonu’nda da takımın formasını giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu taraftarlarca çok seviliyor.

ÖNCEKİ İMZALAR

Yeşil-beyazlılarda daha önce geçtiğimiz sezon Silifkespor forması giyen santrafor Eray Baba, Mut İdman Yurdu’nda forma giyen orta saha oyuncusu Osman Nuri Çulfa ve Haçkaspor’da forma giyen Hüseyin Yükünç, Akşehirspor’un kalesini koruya Sofu Baykal, geçtiğimiz sezon Gölyazı Belediyespor forması giyen M. Zeki İyitartar, Isparta Davrazspor’da forma giyen stoper İsmail Odabaşı ve Mut İdmanyurdu’nda forma giyen forvet oyuncusu Erdi Balcı ile iç transferde de; Hidayet Ertiftik ve Burak Kirtiş ve Akın Taşkın’la sözleşme imzalamıştı.

teknik-ekibe.jpg

TEKNİK EKİBE TAKVİYE

Öte yandan yeşil-beyazlılar teknik ekibe de takviye yaptı.  Teknik Direktör Himmet Kök’e 2. bir yardımcı hoca daha getirildi. Galip Özgüven, Uğur Nas’la birlikte Kök’ün yardımcılığını yapacak 

Etiketler :