Ereğlispor’da 4 transfer daha

Ereğlispor’da 4 transfer daha

Yeşil-beyazlılar 2 günde 5 futbolcuyu renklerine dahil ederken. Teknik Direktör Mustafa Altındağ, taraftarlardan sabır istedi

Ereğlispor 4 oyuncuyla anlaşma sağladı. Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grup’ta sezona istediği gibi başlayamayan ve 3 maçta puan alamayan Ereğlispor kadrosuna takviye yaptı. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz sezon Arnavutköy Belediyespor forması giyen 23 yaşındaki sol bek Sertaç Kayatekin’den sonra Bodrumspor’da forma giyen sağbek Cemal Ayberk Dilbil,  Gönen Belediyespor’da forma giyen orta saha Erdi Güncan, Çanakkale Dardanelspor forması giyen  ön libero Orhan Nahırcı ve Bergama Belediyespor’dan  orta saha oyuncusu Altan Aksoy’u kadrosuna kattı.

ALTINDAĞ SABIR İSTEDİ

Öte yandan yeşil-beyazlılar geçtiğimiz hafta göreve getirdiği ve Akşehirspor karşılaşmasında ilk sınavını veren teknik direktör Mustafa Altındağ’la imza töreni düzenledi. Altındağ, “Ben bu şehre ve bu takıma yabancı değilim. 2005-2006 yılında Ereğlispor 3. Lig’de mücadele ederken göreve gelmiştim ve tekrar görev zamanı. Ereğlispor’un büyük taraftarı sabırsızlığınızı anlıyoruz. Sizlerden zaman ve sabır istiyoruz, herşey Ereğlispor için” ifadelerini kullandı. 

Etiketler :