Ereğlispor sezonu dualarla açtı

Ereğlispor sezonu dualarla açtı

Ereğlispor 2016-2017 futbol sezonunu kurban keserek açtı.

2016-2017 futbol sezonunda parolasını "şampiyonluk" olarak belirleyen ve bu doğrultuda yaptığı transferlerle dikkat çeken Ereğlispor yeni sezonu kurban keserek ve dualarla açtı.

Açılışa katılan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğlisporu daha yukarı liglere taşımak hedefinde olduklarını söyledi. Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Başkan Özgüven, "Geçtiğimiz yıl BAL liginde mücadele eden takımımız hiçbirimizin istemediği şanssız bir sezon geçirerek küme düştü. Bu yıl yeniden Bal ligine tekrar çıkmak hedefi ile iyi bir kadro kuruldu. Gerek teknik ekip gerekse futbolcularımız yeni sezonda bizlere bir şampiyonluk daha yaşatacaklardır. Ekibimize güveniyoruz ve inanıyoruz. Bu ekibin en büyük destekçisi her zaman ifade ettiğim gibi taraftarlardır. Çünkü taraftarlar bu takımın gerçek sahibi ve destekçisidir. Bu yılda takımın en büyük itici gücü taraftarlarımız olacaktır" dedi.

Teknik Direktör Mehmet Uğurluel ise, Ereğli'ye yakışan bir mücadele ile şampiyon olacaklarını söyledi. Başkan Özgüven'e teşekkür eden Uğurluel, "Başkanımız her konuda her zaman bize büyük destek veriyor. Hem kendisine hem de muhteşem taraftarımıza sezon sonunda şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. Bunun için de çok çalışarak ve inanarak sahaya çıkacağız ve sözümüzü yerine getireceğiz" diye konuştu.

Takımın taraftarlara tanıtılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Program, kurban kesimi sonrası Emirgazispor ile sezonun açılış karşılamasının yapılmasıyla sona erdi.