Ereğlispor Şampiyonluk Kupasını  Özgüven’le paylaştı

Ereğlispor Şampiyonluk Kupasını Özgüven’le paylaştı

Ereğlispor U-19 Genç Futbol Takımı yönetici ve futbolcuları Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ettiler.

2016-2017 U19 1. küme Futbol sezonu maçları sonunda grubunu birinci olarak tamamlayan Ereğlispor U19 takımı, Türkiye U19 Şampiyonası’nda Konya’yı temsil edecek.

Şampiyonluk sevinçlerini Başkan Özgüven’le paylaşan genç futbolcular: “Şampiyonluk kupasını bize büyük desteği olan Belediye Başkanı’mıza takdim etmek istedik. Bu başarımızda bize inanan başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dediler.

 Uzun bir futbol maratonunun en güzel meyvesi şampiyon olmaktır diyen Başkan Özgüven: “Bizi çifte şampiyonlukla gururlandıran Ereğlispor futbolcu ve teknik heyetimizi kutluyorum. A takımımızın yanı sıra U19 Genç takımımızın da sezonu şampiyon olarak tamamlaması bizi çok mutlu etti. U19 takımımızın bu başarısı gelecek için umut verdi ve doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Gençlerimizin gelecekte önemli başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum. Ereğlispor U19 Genç Takımımızın teknik direktörü Ertuğrul Sanlav, Teknik heyet ve Futbolcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

dsc_6589.jpg