Ereğlispor,  Demirel ile yolları ayırdı

Ereğlispor, Demirel ile yolları ayırdı

BAL 7. Grup’ta Akşehirspor’la ligde kalma mücadelesi veren Ereğlispor’da başarısız sonuçların ardından Erkan Demirel ile yollar ayrıldı

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 7. Grup’taki Konya temsilcilerinden Ereğlispor’da Teknik Direktör Erkan Demirel ile yollar ayrıldı. Hafta sonu sahasında Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’a 2-1 yenilen yeşil-beyazlılarda istenilen sonuçların bir türlü gelmemesi üzerine Erkan Demirel’le yollar ayırma kararı alındı. Konu ile ilgili yönetim toplantısından sonra yapılan açıklamada Ereglispor Kulüp Başkanı Önder Akgül, yönetim kurulunun birinci gündem maddesi olarak bu konuyu konuştuklarını, Ereğlispor’un ligdeki durumuna göre acil bir değişimin kararına vardıklarını ve yönetim kurulu ile görüşme içinde olduklarını açıkladı.
KAN DEĞİŞİMİ İHTİYAÇ OLDU

Yönetim kurulunun da kendilerine yetki verdiğini açıklayan Başkan Akgül, "Erkan Dmirel,in Ereglispor’a geldiği günden bu yana verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Lig’de 2’ikinci teknik direktörümüz olarak Erkan Hoca göreve başladı. Önemli olan sezonu ligde iyi bir yer alıp ligi istediğimiz bir sırada bitirmekti ama olumsuz sonuçlar neticesinde yönetim kurulu olarak hocanın yanında olmalarına rağmen endişeler neticesinde karşılıklı olarak fesih gerçekleşmiştir. Deplasmanda Kepez maçı mağlubiyeti iç sahada Isparta Davraz  mağlubiyeti iç sahamızda Serik beraberliği ve Pazar günü sahamızda alınan Bucak Oğuzhan mağlubiyeti şartların zorlaştığı haftalarda yeni bir taze kan ihtiyacı  hasıl olmuştur” dedi.

ANAMUR MAÇINA YARDIMCI HOCA

Ereğlispor’un bu hafta oynanacak Anamur Belediyespor maçına yardımcı antrenör Uğur Nas, takım kaptanı Deniz Pıtır takımın tecrübeli isimleri Kemal Zincirkıran, Koray Koç, Oktay Kanbolat ve  Mehmet Bayram Nezdinde hazırlanacağını ifade eden Akgül,  “Hoca arayışlarımız başladı görüşmeler yaptığımız değerli hocalarımız ile görüşüyoruz. En kısa sürede hocamızı belirleyeceğiz Ereğlispor sahipsiz değildir gereken yapılacaktır” diye konuştu.

MEHMET SÖNMEZ AMELİYAT OLDU

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Ereğlispor’un  Burdur Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’la yaptığı maçta sakatlanan Mehmet Sönmez ameliyat oldu. Yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası sol kolunda kırık tespit edilen Mehmet ameliyat edildi.