Ereğli’nin ürünleri Yörex ile Akdeniz’de

Ereğli’nin ürünleri Yörex ile Akdeniz’de

Ereğli Belediyesi, Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteğiyle bu yıl 9'uncusu düzenlenecek,

Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir tarafından gelen katılımcıların ve ziyaretçilerin buluştuğu Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) yerini alacak.

Ereğli Belediyesi standı markalaşmış ve markalaşma potansiyeline sahip ürünler (Siyah Havuç, Beyaz Kiraz, Uzun Kabak, Koyun Yoğurdu) ile 24 - 28 Ekim tarihlerinde Antalya’da yapılacak fuarda olacak.

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Ereğli’mizin değerlerine sahip çıkmaya ve tüm Türkiye’de tanınmasına gayret gösteriyoruz. Özellikle Türkiye’de üretiminin tamamına yakını şehrimizde olan siyah havucumuzun ve beyaz kirazımızın patentini alarak bu ürünlerimizi markalaştırdık. Bunların yanında markalaşma potansiyeline sahip olan koyun yoğurdumuz ve uzun kabağımızın patentleri için de girişimlerimiz devam ediyor. Bu anlamda bu ürünlerimizin dokuzuncusu düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) gibi önemli bir fuarda tanıtımını gerçekleştireceğiz. Belediyemizin standı 24 - 28 Ekim tarihlerinde Antalya’da yapılacak fuarda yerini alacak. Şehrimizde birçok önemli hizmeti gerçekleştirdik. Alt yapı, üst yapı, sosyal ve kültürel anlamda rekor yatırımları gerçekleştirdik. Tüm bunların yanında Markalaşma çalışmalarına çok büyük önem verdik ve değerli ürünlerimize sahip çıktık. Daha değerli bir Ereğli için hizmetlerimize devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.