EREĞLİ’MİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

EREĞLİ’MİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte Belceağaç ve Yıldızlı Mahallelerini ziyaret etti.

Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini değerlendirerek gerekli talimatları veren Başkan Özgüven’e ilgisi yoğundu. Samimi sohbet ortamında geçen ziyarette birçok konu ele alındı.

resim76588.JPG

eregli’miz-her-seyin-en-iyisine-layik-(3).jpg

Hizmette sınır tanımadıklarını ifade eden Başkan Özgüven: “Bizler Ereğli’ye gönül vermiş insanlarız. Vatandaşlarımızın takdirleriyle bulunduğumuz Belediye Başkanlığı makamında şehrimize hizmet etmek adına durmaksızın çalışıyoruz. Geride bıraktığımız sürede Hiç düşünmeden taşın altına elimizi koyduk ve Allah’a şükürler olsun ki kalıcı hizmetleri memleketimize kazandırdık. Tabi bu hizmetleri yaparken hemşehrilerimizin bize olan desteğini yadsıyamayız. Göreve geldiğimiz ilk günden beri dile getirdiğimiz üzere şehrimizi birlikte yönetiyoruz. Bu anlamda bizlere destek olan ve güvenen tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Belceağaç ve Yıldızlı Mahallemizde de önemli hizmetleri gerçekleştirdik. Bunun yanında ihtiyaçların sınırsız olduğunu düşünürsek hizmetlerimizin devam edeceğini belirtmek istiyoruz. Daha yeniyi daha iyiyi yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sorunları halının altına süpürmek yerine, üzerine giderek kalıcı eserler bırakma prensibimizle Ereğli’mizi hak ettiği yerlere taşıyacağız. Bu düşüncelerle misafirperverlikleri için Belceağaç ve Yıldızlı Mahallesi sakinlerimize hürmetlerimi sunuyor, teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi 

eregli’miz-her-seyin-en-iyisine-layik-(4).jpg