Ereğli'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Ereğli'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Konya’nın Ereğli İlçesi Aziziye Mahallesinde, 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminde şehit edilen asker, polis ve siviller için mevlit okutuldu.

Konya'nın Ereğli İlçesi Aziziye Mahallesinde, 15 Temmuz'da FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminde şehit edilen asker, polis ve siviller için mevlit okutuldu.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ile vatandaşların katıldığı mevlit programında konuşan Başkan Özgüven, ihanet çetesinin amacının vatan topraklarını birilerine peşkeş çekmek ve kardeşi kardeşe kırdırmak olduğunu söyledi.

Özgüven, "15 Temmuz'da ülkemiz uçurumun kenarından döndü. Allah muhafaza dört soysuz hain bu vatanı, bu milleti, bu toprakları birilerine peşkeş çekmek için böyle bir girişimde bulundular ve bunu yaparken 'Peygamber Ocağı' dediğimiz ve saygı duyduğumuz Türk askerini kullandılar ve o asker kıyafetleri adı altında hainliklerini ortaya koydular" diye konuştu.

"Darbe girişiminde bu vatan için canını feda etmekten kaçınmayan askerimiz, polisimiz ve sivil vatandaşlarımız canları uğruna darbeye dur demişlerdir" diyen Özgüven, "Aziziye'de bu şehitlerimize okutulan mevlit-i şerifi Allah'ım dergahında kabul etsin. Sizlerin böyle bir organizasyona imza atması gurur duyulacak bir faaliyettir. Hepimizin birlik ve beraberliğini daha da artıran bu tür faaliyetler yanında millet olarak uyanık olacağız. Hainlere asla fırsat vermeyeceğiz" dedi