Ereğli'de  okul servislerine denetim

Ereğli'de okul servislerine denetim

Ereğli Belediyesi Zabıta Trafik ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleriyle, öğrencilerin güvenliği için Öğrenci Servislerini denetliyor ve korsan servislere geçit vermiyor.

 

Ayrıca zabıta ekipleri öğrencilerin düşüncelerini almak için bir de anket çalışması yaptı. Şehrin farklı noktalarında uygulama yapan ekipler, araçlarda emniyet kemeri, çalışma karnesi, cam filmler, yeterlilik belgesi ve uyarıcı levhalar konusunda denetim gerçekleştirdi. 

Konu hakkında açıklama yapan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven:” Çocuklarımızın güvenliği bizim için her şeyden önemlidir. Ereğli Belediyesi olarak Öğrenci Servislerinin kaliteli ve güvenli bir hizmet vermeleri için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Gözümüzden bile sakındığımız evlatlarımızı emanet ettiğimiz servislerin denetimi olmazsa olmazımızdır. Bundan sonraki süreçte de denetimlerimizi büyük bir titizlikle sürdüreceğiz. Bunun yansıra uyguladığımız anketlerle öğrencilerimizin istek ve taleplerini göz önünde bulundurarak hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi