Ereğli'de kışın da çiçek açacak

Ereğli'de kışın da çiçek açacak

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, parklarda ve kavşaklarda çiçek dikimi çalışmalarının kente renk kattığını belirterek, Yeşil Ereğli'nin geleceğini şekillendirmeye kararlı olduklarını ifade etti.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu liderliğindeki belediye ekipleri, kenti görsel açıdan güzelleştirmek ve yeşil alanları artırmak amacıyla parklarda ve refüjlerde çiçek dikimi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, Yunus Emre ve Uğur Mumcu Kavşağı gibi önemli bölgeler, renkli çiçeklerle donatıldı. Başkan Oprukçu, bu çalışmaların sadece mevsimlik değil, dört mevsim süren peyzaj projelerinin bir parçası olduğunu vurguladı.

Ereğli'nin daha yeşil ve estetik bir şehir olması hedefiyle gerçekleştirilen bu çalışmalar, hemşerilere görsel bir şölen sunuyor. Ereğli Belediye Başkanı Oprukçu, "Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçenin önemli noktalarını, parkları ve refüjleri kış mevsiminde de çiçeklerle donatarak kenti daha renkli hale getiriyorlar" dedi.

cicek.jpg

Oprukçu ayrıca, "Yeşil Ereğli" vizyonlarını sürdürmek istediklerini belirterek, yeşil alanların korunmasının ve artırılmasının öncelikleri olduğunu ifade etti. Gelecek nesillere yaşanabilir bir şehir bırakmanın ancak bu şekilde mümkün olabileceğini vurgulayan Başkan Oprukçu, Ereğli'nin "Huzur Şehri" olma hedefi doğrultusunda, şehrin her ayrıntısını gözettiklerini ve bu amaçla çalıştıklarını belirtti.

Kavşaklarda ve refüjlerde dikilen rengarenk petunya çiçeklerinin hem görsel olarak etkileyici olduğunu hem de Ereğli'yi daha yeşil bir kent haline getireceğini dile getiren Başkan Oprukçu, hemşerilerin güvendiği ve desteklediği bir ekip olarak Ereğli'nin geleceğini inşa etme kararlılığı içinde olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.