Ereğli'de ipi CHP göğüsledi: Yeni Başkan Ümit Akpınar

Ereğli'de ipi CHP göğüsledi: Yeni Başkan Ümit Akpınar

Konya'nın Ereğli ilçesinde 31 Mart seçimlerinde CHP'nin adayı Ümit Akpınar galip geldi.

Konya'nın Ereğli ilçesinde gerçekleştirilen 31 Mart seçimlerinde, Ümit Akpınar yüzde 43,10 oy oranıyla sandıklardan birinci çıktı. Akpınar'ın başarısının ardından caddeler ve sokaklar, coşkulu vatandaşlarla dolup taştı. CHP parti binası önünde bir araya gelen kalabalık, zaferlerini kutlamak için eğlenceler düzenledi, sloganlar attı ve konvoylar oluşturdu.

Vatandaşlara seslenen Akpınar, "Bundan sonra ayrımız gayrımız olmayacak, Ereğlililer bir bütün olarak hep birlikte kardeşçe yaşayacağız. Bundan sonra daha fazla birlikte ve beraber olacağız," sözleriyle birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Akpınar, tüm Ereğlililere teşekkür ederek desteklerinden dolayı minnettarlığını dile getirdi.

CHP Ereğli'nin bu zaferi, ilçede yeni bir dönemin habercisi olarak değerlendirilirken, Ümit Akpınar'ın liderliğindeki heyecan ve coşku, ilçenin siyasi atmosferine yeni bir ivme kazandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler