Ereğli'de "Halk Günleri" devam ediyor

Ereğli'de "Halk Günleri" devam ediyor

KONYA (AA) - Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, salı günleri gerçekleştirdiği halk günlerinde vatandaşlarla yüz yüze görüşmeyi sürdürüyor.Başkan Özgüven ile görüşmek isteyen...

KONYA (AA) - Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, salı günleri gerçekleştirdiği halk günlerinde vatandaşlarla yüz yüze görüşmeyi sürdürüyor.

Başkan Özgüven ile görüşmek isteyen Ereğlililer, halk gününde randevusuz başkanla görüşebiliyor. Başkan Özgüven, Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen halk gününde vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve talepleri dinledi.

Özgüven, vatandaşlara yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Vatandaşların halk günlerinde kendi istek ve taleplerinin yanı sıra Ereğli'nin ve mahallelerinin sorunlarını da dile getirdiğini ifade eden Özgüven, şunları kaydetti:

"Bu sorunları önem sırasına göre belediye imkanları ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yerel yönetim anlayışımız gereği halkımızla her zaman iç içe olmayı, onların sıkıntılarını onlardan dinlemeyi ve çözüm üretmeyi ilke edindik. Gerçekleştirilen halk günleri, vatandaşların sıkıntılarını onlardan dinleyerek, halkımızın sorunlarına çözüm üretmek adına atılan önemli adımlardır."

Özgüven, imkanlar ölçüsünde vatandaşların taleplerini geri çevirmemeye çalıştıklarını aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı