Ereğli'de çevre düzenleme çalışmaları sürüyor

Ereğli'de çevre düzenleme çalışmaları sürüyor

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Meydanbaşı Mezarlığı civarında kaldırım ve bordür çalışması başlattı.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çevre düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Meydanbaşı Mezarlığı civarında eksik olan yerlere kaldırım ve bordür çalışması yapıyor.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemizin eksik olan ihtiyaçlarını tamamlamak ve şehrimizi modern bir görünüme kavuşturmak için yoğun mesai harcıyoruz. Ereğli Belediyesi olarak birçok sosyal ve kültürel çalışmanın yanı sıra asli görevlerimizden olan çalışmaları da gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizin güvenliği, rahatlığı ve göz estetiğine hitap edecek kaldırım ve bordürleri şehrimizin gerekli noktalarına yapıyoruz. Ereğlimizin modern bir kent hüviyetine kavuşması için özenle çalışıyoruz. Çalıştığımız çevrelerde geçici olarak rahatsızlık verebiliriz bu konuda vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz. Her şeyi hemşehrilerimiz için yapıyoruz, bundan sonraki süreçte de Ereğli için gereken hizmetleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.iha