Ereğli Kaymakamı, engelli annesini kutsal topraklara gönderiyor

Ereğli Kaymakamı, engelli annesini kutsal topraklara gönderiyor

KONYA (AA) - Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, 34 yaşındaki engelli çocuğuna baktığı için kutsal topraklara gidemeyen anne Meryem Altıntaş'a destek çıktı.Kaymakam Erden, Sosyal Politikalar...

KONYA (AA) -  Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, 34 yaşındaki engelli çocuğuna baktığı için kutsal topraklara gidemeyen anne Meryem Altıntaş'a destek çıktı.

Kaymakam Erden, Sosyal Politikalar Bakanlığı İlçe Müdürü Osman Tezcan ile bu yıl hacca gitmek için kapısını çalan 34 yaşında engelli çocuğu olan Meryem Altıntaş'ı boş çevirmedi, ona hacca gitme imkanı sağladı.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, hac yolculuğu öncesinde ile hacı adayı Altıntaş’ı ziyaret etti. Kadının engelli oğlunun hacda bulunduğu süre zarfında Çumra Erkek Bakımevi'nde kalacağını belirten Erden, "Ereğli Kaymakamlık makamı olarak toplumun tüm kesimlerinin hizmetindeyiz. Ereğli’nin de ciddi anlamda bir Erkek Bakımevi'ne ihtiyacı var. Bu ihtiyacın giderilmesi için çalışmalara başladık" dedi.

Aldığı haberden duyduğu memnuniyeti dile getiren yaşlı kadın ise Kaymakam Erden nezdinde tüm Kaymakamlık personeline teşekkür etti. 

Kaynak:Haber Kaynağı