Ereğli hizmet üretmeye devam ediyor

Ereğli hizmet üretmeye devam ediyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi şehrin yaşam kalitesini yükseltmek, vatandaş memnuniyetini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye ekiplerinin Büyükşehir Belediyesi, KOSKİ, ENERYA gibi kurumlarla koordineli bir şekilde kaliteyi ve güzelliği şehrin her noktasına götürmek adına çalışmalarını yürüttüğünü kaydederek, Ereğli'yi daha yaşanabilir bir kent hüviyetine kavuşturmak amacında olduklarını belirtti. Ereğli'nin kör noktalarından birisi olan Üçgöz Kavşağı’nda düzenleme çalışmaları yanında asbestli içme su borularının da değiştirildiğini belirten Başkan Özgüven, kavşağın modern bir kimliğe kavuşacağını söyledi. Kavşakta yürütülen çalışmalarının tamamlanmasıyla trafiğin çok rahat ve hızlı bir şekilde seyredeceğini kaydeden Başkan Özgüven, Alparslan Türkeş Meydanı’nın da Ereğli'nin vitrini olacağını vurguladı.         "İşimiz laf değil hizmettir" diyen Özgüven, "Yıllardır çözüm bekleyen, şehir içi ulaşımda ciddi sıkıntılar yaşanan cadde ve sokaklardaki sorunları çözüm odaklı çalışmalar yaparak şehir içi trafiğini rahatlatıyoruz. Bu bağlamda şehrimizin kör noktalarından biri olarak tabir edilen Üçgöz Kavşağı şehir estetiğine yakışır bir görünüme de kavuşacaktır" diye konuştu.

Başkan Özgüven son günlerde polemik konusu yapılan Alparslan Türkeş Meydanı tabelasının Türk siyaset tarihinin en önemli isimlerinden birisi olan Alparslan Türkeş'in ismine yakışır daha estetik ve kaliteli bir şekilde yapılarak yerleştirileceğini de sözlerine ekledi.