Ereğli Belediyesi'nde yeni araçlar törenle hizmete girdi

Ereğli Belediyesi'nde yeni araçlar törenle hizmete girdi

Ereğli Belediyesi tarafından satın alınan 7 adet hizmet aracı törenle hizmete girdi.Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye önünde düzenlenen...

 Ereğli Belediyesi tarafından satın alınan 7 adet hizmet aracı törenle hizmete girdi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye önünde düzenlenen törende, Ereğli Belediyesi'nin tarihinde ilk defa bütçe fazlası verdiğini söyledi.

Bu başarıyı kira gelirleri, alacaklar ve tasarruf gibi konularda mali disiplinle sağladıklarını belirten Özgüven, Konya Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle Ereğli’yi ihya edeceklerini dile getirdi.

Özgüven, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 7 aracı hizmete aldıklarını ifade ederek, "Yaklaşık 1 milyon 850 bin liraya mal olan hizmet araçları Ereğlimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ise araç parkına yeni katılan araçlarla ilçeye daha fazla hizmet sağlanacağını kaydetti.

Törene, Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı