Erdoğan'ın seçim başarısı

Erdoğan'ın seçim başarısı

Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi Hicran Kazancı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seçim başarısı için tebrik mektubu yolladı

ANKARA (AA) - Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi Hicran Kazancı, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ndeki başarısından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tebrik mektubu gönderdi.

Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi Kazancı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben yazdığı mektubunda, "Türkiye, 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirdiği Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile istiklaline, istikbaline ve geleceğine sahip çıkarak dünya lideri ülke olma yolunda büyük bir aşama katettiğine milletçe şahit olduk." değerlendirmesinde bulundu.

Bölgesinde ve dünyada demokrasi, huzur, barış ve refahın tesis edilmesi için büyük çaba gösteren Türkiye'ye yönelik tüm terör örgütlerinin birleştiğini vurgulayan Kazancı, "Sonu gelmeyen etnik ve mezhebi bir savaşı bölgemizde yaymakla görevlendirilen bu taşeron örgütlerin, AK Parti liderinin dirayetli, milli ve cesaretli duruşu sayesinde başarısızlığa uğrayacağı kesindir." ifadesini kullandı.

Kazancı, tebrik mektubuna şöyle devam etti:

"Liderliğinizdeki AK Parti hükümetinin Ortadoğu'da barış ve istikrarın tesis edilmesine yönelik çabalarının ve Irak Türkmenlerine verdiği destek ve yardımın önümüzdeki dönemde de artarak devam edeceğine inancım tamdır. Tekrar cumhurbaşkanı seçilmenizin, dünyada ve özellikle Ortadoğu'da barış, istikrar, özgürlük, dostluk ve refaha vesile olmasını temenni ederim. Tekrar cumhurbaşkanı seçilmeniz dolayısıyla zatı alinizi şahsım ve tüm Irak Türkmenleri adına içtenlikle tebrik eder, sağlık ve esenlikler dilerim."






AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :