Erdoğan'ın hayali gerçek oluyor! 26 tane daha yapılacak

Erdoğan'ın hayali gerçek oluyor! 26 tane daha yapılacak

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Adana Şehir Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Gümüş, "Açılan hastaneler arasında en büyük burası. 1550 yatak olacak. Daha 26 şehir hastanesi yapılacak" dedi.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Adana Şehir Hastanesi’nde son kabul öncesi incelemelerde bulundu.

Açıklamalarda bulunan Müsteşar Prof. Dr. Gümüş, 1550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’nde 3 bine yakın personelin istihdam edileceğini söyledi. Gümüş, “Bölge itibariyle bölgenin en büyük hastanesi olacak. Hemen hemen tüm odaları nitelikli, tekli, vatandaşlarımızın koğuş niteliğinde kalmayacağı bir hastane olacak. Otoparkıyla, fiziki mekanlarıyla vatandaşlarımıza layık oldukları en güzel hizmeti verecek bu hastane” diye konuştu.

Sayın Cumhurbaşkanımızın hayallerinde projeler şehir hastaneleri. Bu daha dördüncüsü, daha geriye 26 tane gelrcek.

1.2 MİLYARA MAL OLDU

Uluslararası hasta hizmetlerinin de olacağı departmanların hastane içerisinde yer alacağını belirten Gümüş, hastanenin 1.2 milyar liraya mal olduğunu ve 25 yıl boyunca bakımlarının hastaneyi yapan firma tarafından karşılanacağını aktardı.

Adana Şehir Hastanesi için yapılan otoyol kavşaklarının açılışa hazır olacağını kaydeden Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, “Dört kollu kavşak yapılacak buraya. Üç kolu açılışa kadar tamamlanacak diğer kavşak ise açılıştan sonra yapılacak” ifadelerini kullandı.