Erdoğan'dan flaş uyarı: Bildirmeyen sorumludur

Erdoğan'dan flaş uyarı: Bildirmeyen sorumludur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "FETÖ terör örgütüyle, hepinize sesleniyorum; nerede, bildiğiniz, bulduğunuz bir FETÖ terör örgütü mensubu varsa bunu bizlere muhakkak bildireceksiniz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma programında konuştu. Erdoğan, teşkilatları FETÖ'ye karşı uyardı.

İşte Erdoğan'ın açıklamhalarından satır başları:

"Zira kimse birbirinden ne gücenecek, ne gocunacak. Çünkü güçlü bir teşkilat olmadıktan sonra, zafere ulaşmak da kolay olmayacaktır. Her şey oradan geçiyor ve bunu yaparken ana kademede yapacağız, kadın kollarında, gençlik kollarında yapacağız. Hepsinde de bunu gerçekleştireceğiz.

FETÖ'CÜLERİ BİLDİRMİYORSANIZ SORUMLUSUNUZ

Görüldüğü gibi inşallah önce olağanüstü kongrede 30 yaşın altında genç kardeşlerimiz partimizin merkez karar yönetim kuruluna girdi. Olağan kongrede bu sayı daha da inşallah artacak ve 2019 yerel seçimlerinde bunlar daha da artacak.

Daha da ileri gidiyorum, inşallah 2019 parlamento seçimlerinde bunu çok daha farklı bir seviyeye yükselteceğiz. Şunu unutmayın, AK Parti bu ülkede ilklerin partisidir olmaya da devam edecektir. Hele hele FETÖ terör örgütüyle, hepinize sesleniyorum; nerede, bildiğiniz, bulduğunuz bir FETÖ terör örgütü mensubu varsa bunu bizlere muhakkak bildireceksiniz.

Eğer bildirmiyorsanız sorumlusunuz. Bu ümmeti, bu milleti parçalayanlara bunun hesabını sormaya devam edeceğiz. Bakınız, Amerika'da bey bey Pensilvanya'da çiftlikte yaşıyor değil mi? Herhalde buradan bir şeyler anlamanız lazım.

Amerika bunu niye vermiyor, herhalde buradan da bir şeyler anlamanız lazım. Öyleyse burada bu çalışmayı birlikte yürüteceğiz. Siz hangi mahallede kim var, bunları gayet iyi bilirsiniz. Bulacaksınız, biz de araştıracağız, inceleyeceğiz, hukuk içinde gereğini de yapacağız. Asla buralarda taviz veremeyiz."