Erdoğan'dan atama bekleyen öğretmen adaylarına müjde

Erdoğan'dan atama bekleyen öğretmen adaylarına müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğretmen atamalarının yakın zamanda yapılacağını belirtirken, Tanzanya ve Irak ile ilişkilerin güçlendirilmesi ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in ziyareti hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği sohbette çeşitli konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Öğretmen atamaları konusunda, "Yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şu an için net bir rakam vermek doğru olmaz. Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor" dedi.

Ayrıca, Tanzanya Cumhurbaşkanının Türkiye'ye yapacağı ziyaretin önemine vurgu yapan Erdoğan, bu ziyaretin diplomatik ilişkilerin yanı sıra yatırım fırsatlarını da beraberinde getireceğini ifade etti. Irak ile ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik olarak yapılacak olan Bağdat ziyareti hakkında da konuşan Erdoğan, su meselesi gibi önemli konuların ele alınacağını ve Türkiye'nin Irak'a doğalgaz ve petrol akışı konularını da ele alacağını belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye ziyareti ile ilgili henüz net bir tarih olmadığını belirten Erdoğan, ancak bu konunun en kısa sürede netleşeceğine inandığını ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in randevu talebine de yanıt veren Erdoğan, "CHP'nin Genel Başkanı Sayın Özel'e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.