Erdoğan Seydişehirlilerden destek istedi

Erdoğan Seydişehirlilerden destek istedi

7 Haziran Seçimleri için çalışmalarını ara vermeden sürdüren AK Parti Konya İl Teşkilatı ve Milletvekili Adayları, Başbakanın memleketinden AK Parti için destek istiyor. Milletvekili Adayı Hüsnüye Erdoğan da Seydişehirlilerle bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya Milletvekili Adayı Hüsnüye Erdoğan, Seydişehir’de esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Hüsnüye Erdoğan’a Seydişehir’de İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İl Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Erdoğan, İl ve İlçe Kadın ile Gençlik Kolları Yönetimleri ile Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çetiner de eşlik etti.

Gökhüyük ve Kesecik’te kermes açılışlarına katılan ve burada vatandaşla bir araya gelen AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hüsnüye Erdoğan daha sonra seçim bürosunda partililerle buluştu.

Alaylar Mahallesi’nde kurulan pazarı da dolaşan ve pazarcı esnafı ile vatandaşla bir araya gelen Hüsnüye Erdoğan ve beraberindekiler, burada 7 Haziran Genel Seçimleri’nde AK Parti için destek istedi.

Erdoğan; “Vatandaşımızın istekleri Türkiye’nin geldiği noktanın kanıtı”

Esnaf ve vatandaşın sorun ile taleplerini de dinleyen Erdoğan; “AK Parti iktidarının ilk yıllarında vatandaşımız yol, hastane veya su isterdi. Bugün ise ziyaret ettiğimiz mahalle ve köylerimizde kadınlarımız bizden lokal, havuz yaşam merkezi gibi taleplerde bulunuyor. Bu da AK Parti iktidarının vatandaşımızın yaşam şartlarını nerelere getirdiğinin bir kanıtı. Dolayısıyla milletimiz AK Parti ile yürümeye devam etmeli ve çok daha ileriye gitmeliyiz. Onun için 7 Haziran çok önemli. Buradan çıkacak güçlü bir destek ile başbakanımızla birlikte önemli hizmetlere imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.