Erdoğan: Paraları Kandil'e gönderdiler!

Erdoğan: Paraları Kandil'e gönderdiler!

Erdoğan: Paraları Kandil'e gönderdiler!

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

"Bir asır önce özgürlüğünü kanı canı pahasına kazanan gazi şehrimiz Van, bugün bir kez daha senin sıcak yüreğine geldim. Bugün bir kez daha sizlerle muhabbete geldim Van. Biz burada teröristleri gezdirmeyiz. Van bu seçimde oyu kendisinden alıp, iradeyi İstanbul'daki bir avuç marjinalin eline verenlerden kurtuluyor.

BUNLAR PARALARI KANDİL'E AKTARDI

Büyükşehir bu terör örgütünün güdümündeki partide değil miydi? Bunların size doğru düzgün hizmeti oldu mu? Bunlar paraları ne yaptı, Kandil'e gönderdi, örgüte teslim etti. Van depreminde biz şehri adeta yeniden inşaa ettik.Şuan belediye hizmetlerinden memnun musun? Şimdi gelirken baktım yollar pırıl pırıl. Daha iyi olacak.İstanbul'da Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığı ne ise Van'da da aynısı olacak. Bu terör örgütü benim Vanlı kardeşlerime çok çektirdi. Son 16 yılda Van'a 26 katrilyon yatırım yaptık. Bu 16 katrilyonu sadece depremde. Biz size aşığız ya biz Van'ı seviyoruz. Toplam 37 adet sağlık tesisimizin çalışmaları devam ediyor. Van'da ihtiyaç sahiplerine 4,5 katrilyon tutarında kaynak aktardık.

ONLAR YAKAR, YIKAR BİZ YAPARIZ

Onlar yakar, yıkar biz yaparız. Kardeşlerim Erciş'te kentsel dönüşüm ile 65 trilyon yatırım yaptık. 2002 yılına kadar Van'da sadece 36 km bölünmüş yol vardı. Biz buna 511 km bölünmüş yol ilave ettik. Kardeşlerim Van çevreyolu önemli bir proje. En kısa sürede Van çevreyolunu sizlerin hizmetinize sunacağız. Tatvan ve Van feribot iskelelerini yenileyip bağlantı yollarını yapıyoruz. Van Ferit Melen Havalimanımızı tekrar ele alıp yeniledik. Van'ın uzun vadeli içme suyu ihtiyacı için Mor Gedik Barajı'nı inşa ettik. 18 köye içme ve kullanma suyu temin ettik. Bunu biz yaptık belediye yapmadı. Bunların derdi terör. Ben Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptım. CHP'den görevi aldığım zaman İstanbul susuzdu. Suyu ben getirdim.