Erdoğan Cuma Namazını Davutoğlu ile Birlikte Kıldı

Erdoğan Cuma Namazını Davutoğlu ile Birlikte Kıldı

42 tesisin toplu açılış ve 42 temel atma töreni için eski Başbakan Davutoğlu'nun memleketi Konya'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Davutoğlu ile birlikte kıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 42 tesisin toplu açılış ve 42 temel atma töreni için düzenlenen mitinge katılmak için Konya'ya geldi. Erdoğan, cuma namazını Kapu Camii'nde kıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte saat 12.40 sıralarında Cumhurbaşkanlığa ait uçakla Konya'ya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, havalimanında eski Başkana Ahmet Davutoğlu, Konya Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, milletvekilleri ve diğer protokol üyeleri karşıladı.

erdogan-cuma-namazini-davutoglu-ile-birlikte-kildi-8857537_6488_300.png

CUMAYI DAVUTOĞLU'YLA KILDI

Makam aracılığıyla havalimanından ayrılan Erdoğan, cuma namazını kılmak için Konya Valiliği yakınındaki Kapu Camii'ne geldi. Erdoğan, makam aracından eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte indi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok eşlik etti. Konya'da öğle ezanı saat 12.43'te okunurken, Erdoğan ve yanındakilerin gelmesi nedeniyle Kapu Camii'ndeki cuma namazının kılınmasına yaklaşık yarım sonra başlandı.

 

Etiketler :