Erdoğan 17 Aralık’ta  Konya’da

Erdoğan 17 Aralık’ta Konya’da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şeb-i Arus törenine katılmak üzere Konya'ya geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şeb-i Arus törenine katılmak üzere 17 Aralık Pazartesi günü Konya'ya geliyor. Öte yandan Konya’da Hz.Mevlana’nın 745. Vuslat yıl dönümü uluslararası anma törenleri hızla sürerken, bugün konuyla ilgili Ankara’da önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Ankara’ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşten Konya heyeti Erdoğan'ı Konya'ya davet etmişti.

MİTİNG YAPILACAK

AK Parti İl Başkanlığı’ndan alının bilgiler göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya ziyareti programı da belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya ziyaretinde ilk olarak saat 13.00’da Mevlana Meydanı’nda miting havasında toplu açılış törenine katılacak. 1 milyar lirayı aşkın yatırımların toplu açılış töreni için ilçelerden de yoğun katılım bekleniyor. AK Parti il ve ilçe başkanlığından vatandaşlara, mitinge katılım mesajları gönderildi.

ADAYLARI AÇIKLAYACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Toplu Açılış Töreni’nden sonra saat 16.00’da Selçuklu Kongre Merkezi’nde Aday tanıtım toplantısı yapacak. Erdoğan burada 3 merkez ilçe dahil 31 ilçenin AK Parti Belediye Başkan adaylarını açıklaması tahmin ediliyor. Aday tanıtım toplantısından sonra Konya Valiliği tarafından Cumhurbaşkanı adına düzenlenen resepsiyon yemeğine katılacak. Erdoğan son olarak Hz Mevlana’nın 745. Vuslat Yıldönümü Şeb-i Arus kutlamasına katılacak. Şeb-i Arus, kutlaması Spor ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. Erdoğan bu toplantıdan sonra Konya’dan ayrılacak. Servet R. Çolak-Memleket