Erdoğan 14 Ekim'de şehir meydanında  Konyalılara hitap edecek

Erdoğan 14 Ekim'de şehir meydanında Konyalılara hitap edecek

14 Ekim'de Konya'ya gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programıyla ilgili detaylar oraya çıkmaya başladı

AK Parti Konya İl Teşkilatı, İl Danışma Meclisi sonrasın konuşan İl Başkanı Musa Arat, Erdoğan'ın 14 Ekim Cuma günü saat 14.00’da Kılıçarslan Şehir Meydanı’nda Konyalılara hitap edeceğini söyledi.

 

4 EKİM’DE KONYA’YA YAKIŞIR VE EN ÖZEL MİTİNGİMİZİ YAPACAĞIZ”

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, “Sayın Cumhurbaşkanımız, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından İstanbul’da yaptığı mitinginin ardından ilk kez bir mitinge katılıyor o da Konya’ya nasip oldu. Bu anlamda da Konya olarak 14 Ekim Cuma günü saat 14.00’da Kılıçarslan Şehir Meydanı’nda en özel ve Konya’ya yakışır mitingimizi yapacağız. Bugüne kadarki tüm mitinglerden alnımızın akıyla çıktık. Dolayısıyla bizler gerek Sayın Cumhurbaşkanımızı, gerekse partimizi mahcup etmeden bu mitingimizi de bir şölen havasında yapacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

14 EKİM’DE ÖNEMLİ TEMEL ATMA VE AÇILIŞLARIMIZ OLACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Ekim’deki Konya programını da değerlendiren  Büyükşehir Beediye Başkanı Tahir Akyürek, konuşmasını şöyle tamamladı: “O gün 42 temel atma ve 42 açılış yapmayı planlıyoruz. Şehir Hastanesi, Alacabel Tüneli gibi önemli yatırımların temel atmasını planlıyoruz. Yine Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin bitirdiği yatırımların da açılışlarını yapmayı planlıyoruz.”

 

Etiketler :