"Erdemlili bilekler" gümüş ve bronz madalya kazandı

"Erdemlili bilekler" gümüş ve bronz madalya kazandı

- Konya Erdemli Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'ndan gümüş ve bronz madalya ile döndü.Kulüpten Antalya'da...

Konya Erdemli Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'ndan gümüş ve bronz madalya ile döndü.

Kulüpten Antalya'da düzenlenen şampiyonaya katılan sporcular, 18 yaş altı genç erkekler, 18-21 yaş arası genç erkekler, 21-40 yaş arası büyükler ve 40 yaş üstü masterler olarak dört kategoride yarıştı. Kulüp şampiyonadan bir gümüş ve dört bronz madalya ile ayrıldı.

Erdemli Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Bilek Güreşi Antrenörü İbrahim Yaldız da şampiyonaya 59 ilden bin 17 sporcunun katıldığını söyledi.

Kulübün sporcularından Celalettin Korkmaz'ın 80 kilo sol kolda Türkiye ikincisi olarak milli takıma girmeye hak kazandığını ifade eden Yaldız, şunları kaydetti:

"Sporcularımızdan 65 kilo sol ve sağ kolda Ahmet AYDIN, 110+ kilo sol kolda Mustafa Altuntaş, 70 kilo sol kolda Talha Kalyon Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya almıştır. Ayrıca, Mustafa Altuntaş 110+ kilo sağ kolda Türkiye dördüncüsü, Samet Çiftçi 21 yaş erkekler 75 kilo sağ kolda Türkiye beşincisi, İkbal Aydın 21 yaş erkekler 60 kilo sağ kolda Türkiye altıncısı, Harun Özmen büyük erkekler 70 kilo sol kolda Türkiye yedincisi olmuştur. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca tüm bilek güreşi yapmak isteyenleri de kulübümüze davet ediyorum."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :