Erdem’den, ilçelere ziyaret

Erdem’den, ilçelere ziyaret

24 Haziran seçimleri sonrasında teşekkür ziyaretlerine devam eden AK Parti Milletvekili Orhan Erdem, Çeltik, Yunak, Akşehir'den sonra Kulu, Cihanbeyli ve Altınekin'e de teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Teşekkür ziyaretleri kapsamında İlçe Teşkilat Başkanlarını ve Belediye Başkanlarını ziyaret ederek gündeme dair açıklamalarda bulunan Orhan Erdem; " Yeni sistem ülkemize hayırlı olsun. Ülke olarak önemli bir süreçten geçtik. Bu süreçte başta Konyalı vatandaşlarımız olmak üzere tüm Türkiye’ye Cumhurbaşkanımıza ve Partimize olan teveccühleri için teşekkür ediyoruz.

erdem’den,-ilcelere--(2).jpg

Meclis çalışmalarımıza ara vermişken Konyalı seçmenimize teşekkür turuna çıktık.

Geçen hafta Çeltik, Yunak, Akşehir ziyaretlerimizi, bugünde Kulu, Cihanbeyli ve Altınekin'e teşekkür ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz.

Seçim süreci boyunca teşkilatlarımızın tüm birimleriyle birlikte gösterdikleri gayretlerden dolayı kendilerine yönetimlerine ayrıca belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum.

Her ilçemiz her mahallemiz bizim için çok önemli.

Vatandaşlarımızın sorunlarına bölge insanımızın taleplerini karışık verebilmek için ne kadar gerekli adım varsa atacağız, Konyalı hemşerilerimize hizmet yolunda koşmaya devam edeceğiz” dedi.

erdem’den,-ilcelere--(3).jpg

erdem’den,-ilcelere--(4).jpg