Erdal Kılıçaslan kanseri Konyaspor’dayken yendi!

Erdal Kılıçaslan kanseri Konyaspor’dayken yendi!

Atiker Konyaspor'un eski futbolcularından Erdal Kılıçaslan, Konyaspor'un küme düştüğü maçta Ankaraspor'a attığı tek golle kanseri yendiğini açıkladı

Konyaspor’daki teknik direktörü Giray Bulak’ın Erdal Kılıçaslan’ı götürdüğü Ankara’daki profesör “Kansersin” dediğinde genç futbolcu için her şey bir anda sarpa sarmıştı. Hayatınızı altüst eden bir şeyle karşılaştığınızda mutlaka bir tepki verirsiniz ama tam hayallerini kurduğunuz günlerin arifesinde böyle bir sorun yaşarsanız tepkiniz çok daha şiddetli olur. Türkiye’ye gelmeden önce kafasına koyduğu milli takım hayalinin gerçekleşmesine birkaç iyi maç kala Erdal’ın yaşadığı da bundan farksız.

BİR GOL HAYATINI DEĞİŞTİRDİ
Erdal, bir golün neleri değiştirebileceğini anlatıyor; “Kanser olduğumu öğrendikten üç ay sonra ilk defa Ankaraspor’a karşı oynadığımız lig maçında oynayıp gol attım. Düşün, ilk maçımda gol attım! Kanseri o golle yendim! Her şeye yeniden başladım.” O sırada Giray Bulak takımdan ayrılmış, yerine Ünal Karaman gelmişti. “Hastalığımı duymuş, doktorlarla konuşup oynayabileceğimi öğrenmiş. Beni çağırıp ‘Bir sıkıntın var mı?’ dedi. ‘Yok’ dedim, o günden itibaren konu kapandı. Ondan sonra da bana kanseri hatırlatacak hiçbir şey kalmadı.” Annesi hariç! Fatma Kılıçaslan doktor randevularını kendisinin aldığını, Erdal’la konuştuğumuzda kontrollerini ihmal etmemesini bizim de tekrarlamamızın iyi olacağını söylüyor! Şu an Konya’da oğlunun yanında değil; Erdal onu kendisine bebek gibi davrandığı için iki hafta içinde Almanya’ya geri göndermiş!