Erbil’de kutlamalar başladı

Erbil’de kutlamalar başladı

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) henüz tartışmalı referandum sonuçları açıklanmamasına rağmen vatandaşların bir kısmı tarihi Erbil Kalesi'nde kutlamalara başladı.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) henüz tartışmalı referandum sonuçları açıklanmamasına rağmen vatandaşların bir kısmı tarihi Erbil Kalesi'nde kutlamalara başladı. Erbil kentinde binlerce vatandaş, referandumun düzenlenmesi ve resmi olmayan sonuçlara göre yüksek bir katılımın olmasından dolayı caddelere çıktı. Kentin tarihi kalesi ve trafiğe kapalı caddelerinde bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde IKBY bayrağı taşıdı. Tartışmalı referanduma sadece İsrail'in destek vermesinden ötürü bazı kişiler İsrail bayrağı taşıdı.

20170925_2_25934863_26211185.jpg

 

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) henüz tartışmalı referandum sonuçları açıklanmamasına rağmen vatandaşların bir kısmı tarihi Erbil Kalesi'nde kutlamalara başladı. Erbil kentinde binlerce vatandaş, referandumun düzenlenmesi ve resmi olmayan sonuçlara göre yüksek bir katılımın olmasından dolayı caddelere çıktı. Kentin tarihi kalesi ve trafiğe kapalı caddelerinde bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde IKBY bayrağı ve Mesut Barzani posterleri taşıdı. Aa

20170925_2_25934863_26211191.jpg