Engin Hepileri, Beyza Şekerci ile evleniyor

Engin Hepileri, Beyza Şekerci ile evleniyor

MBC4 kanalındaki 'Turki Ekstra' programında konuşan Engin Hepileri, Beyza Şekerci ile Haziran ayında evlenmeye karar verdiklerini anlatı...

Başarılı karakter oyuncusu, dizilerin aranılan yüzü Engin Hepileri intikam dizisinde rol arkadaşı Beyza Şekerci ile samimi sahneler çektiği için eşinden boşandığı iddia edilmişti. İntikam dizisi ile başlayan arkadaşlıkları ardından evlilik yolunda ilk adımı atan Engin Hepileri, nişanlısı Beyza Şekerci için, "Çok güzel müthiş bir birliktelik bu çok güzel aşkın içindeyim" dedi.  

ENGİN HEPİLERİ: EVLİLİK HAZİRANDA

Haziran ayında evlenmeye karar verdiklerini anlatan Hepileri, nişanlısı Beyza Şekerci ile çok güzel, müthiş bir birliktelikleri olduğunu anlatırken, "Aslında hayatıma da yansıyan; böyle yan yana durduğumuz zaman birbirimize güç verdiğimiz bir şeyi yaşıyoruz. İstiyoruz ki; bunu bütün hayatımız boyunca hep böyle yaşayalım. İnşallah evliliği de Haziran ayında gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

ENGİN HEPİLERİ KİMDİR?

Engin Hepileri (d. 3 Mart 1978, İstanbul[1]), Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu, tiyatro yönetmeni. Kent Oyuncuları kadrosunda yer alan oyuncu, çeşitli oyunlarda rol aldı. Ayrıca 2008 yılında Israel Horowitz'in Kuyruk oyununu yönetti. Tiyatro çalışmalarına Cağaloğlu Anadolu Lisesi'ndeki orta öğrenimi sırasında başlayan Engin Hepileri, 1996'da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi. 2002'de aynı üniversitede oyunculuk alanında yüksek lisans eğitimine başladı ve 2005 yılındaki mezuniyetine kadar araştırma görevlisi olarak çalıştı.

Lise yıllarında Devlet Tiyatroları'nın dört oyununda yer aldı. 1998'de ise Anlat Şehrazat müzikalinde ve Tiyatro Fora'da Ölümsüzler[2] oyununda rol aldı. O yıl Kent Oyuncuları kadrosuna katılan oyuncu bu toplulukta 20 oyunda rol almanın yanı sıra televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde de yer aldı. 2008 yılında tiyatro yönetmenliğine başlayan oyuncu ayrıca Üniversitesinde ve Akademi Kenter'de öğretim görevlisi olarak çalıştı. 2011-2012 yıllarında TRT Okul Kanalında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan kültür-sanat programında sunuculuk görevini üstlendi.

BEYZA ŞEKERCİ KİMDİR?

1988 yılında İstanbul ‘da doğdu. İlk ve orta öğretimini İstanbul da tamamlamıştır. Lise eğitiminin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Klasik Bale Bölümünü bitirmiştir. Beyza Şekerci küçük yaşlardan itibaren dans etmeye başladı. Birçok dans gruplarıyla dans etmiş ve belirli topluluklara çıkmıştır. Beyza Şekerci İstanbul devlet opera ve balesin ‘de dans etmektedir.
ilk rol aldığı dizi 2009-2010 yılında ES – ES, 2010 Bitmeyen şarkı, 2011 de ise Es- Es dizisinde rol almaktadır. Bu dizide Dilşa karakterini canlandırdığından dolayı şive dersleri almaktadır. Bu derslerle birlikte rolünü çok iyi bir şekilde yerine getirmiştir.  TRT 1 de yayına giren Hayat Ağacı dizisinde  Umut (Beyza Şekerci ) karakteri olarak rol aldı..