Engin Altan Düzyatan baba oluyor! Neslişah Alkoçlar hamile!

Engin Altan Düzyatan baba oluyor! Neslişah Alkoçlar hamile!

Geçtiğimiz yıl dünya evine giren ünlü çift Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar'ın bebek beklediği iddia ediliyordu. Ender Alkoçlar iddiayı doğruladı

Engin Altan Düzyatan da eşinin hamile olup olmadığıyla ilgili tek bir kelime etmedi. Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan'la ilgili mutlu haberi açıklayan isim ise baba Ender Alkoçlar oldu. Ailesiyle Bozburun'a giden sosyetik işadamı, kızı Neslişah, damadı Düzyatan ve küçük kızı Aslışah'la çektirdiği fotoğrafı paylaşıp şu yorumu yazdı: "Biz 5 kişi çok mutluyuz."

BEBEK 3 BUÇUK AYLIK 
Kızının karnındaki bebeğini 5. kişi ilan ederek hamileliği ilk kez duyuran Ender Alkoçlar, sosyal medyadan da tebrikleri kabul etti. Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan'ın bebeklerinin ise 3 buçuk aylık olduğu ve nazardan korktukları için bu haberi uzun süre herkesten sakladıkları öğrenildi. 

NESLİŞAH ALKOÇLAR KİMDİR?

Neslişah Alkoçlar 02.12.1988 İzmir doğumludur. Neslişah Alkoçlar boyu 1.68 m. kilosu 51 kg. Annesi sevilen eski oyunculardan Gülşah Alkoçlar’dır.

Lisans eğitimini Londra’daki Westminster Üniversitesi’nde uluslararsı işletme bölümüyle tamamladı. Alkoçlar Şirketler Grubu’nda yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda bu şirkette çalışmaktadır. Neslişah Alkoçlar Türkiye Şampiyonu Milli Kayakçıdır. Snowboard’da Türkiye birincisi olmuştur. Snowboard ve kayakçı olan güzel sunucu olimpiyatlarda Türkiye’yi iki dalda temsil eden ilk kadın kış sporcusudur. Kayak ve snowboard dışında birçok spor faaliyetlerinde bulunan Neslişah, günlük olarak yürüyüş, plates ve yoga yapmaktadır. Güzel sunucu Can Gürzap’tan diksiyon eğitimi aldı. 02.04.2011 tarihinde CNN Türk kanalında spor haberi sunmaya başlamıştır. Raya adında organik gıda firması kurmuştur. 22.06.2009 Batu Aksoy ile evlenip 2010 senesinde boşanmıştır. 28.08.2014 tarihinde güzel sunucu Neslişah Alkoç ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile hayatını birleştirmiştir.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KİMDİR?

Engin Altan Düzyatan 26.07.1979 İzmir doğumludur. Engin Altan Düzyatan boyu 1.85 m. 72 kg. Saç ve göz rengi kahverengidir. Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi almıştır.

Oyunculuk ile tanışması 2001 yapımlı Bizim Otel dizisi ile olmuştur. İlk oynadığı sinema filmi ise 2005 yılında Beyza’nın Kadınları filmidir. Avrupa Yakası, Bir Bulut Olsam, Yol Ayrımı, Diriliş Ertuğrul Gazi gibi sevilen dizilerde rol almıştır. Geniş kitlelerce tanınması ise 2007 Sevgili Dünürüm adlı dizi ile gerçekleşmiştir. Birçok film ve dizide oynayan yakışıklı oyuncu aynı zamanda sunuculuk yapmıştır. 2014 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi karakterini canlandırmıştır.

DİZİLERİ

  • 2014 –  Diriliş:Ertuğrul – (Ertuğrul Gazi)
  • 2014 yılında “Cinayet,
  • 2012-2013 yılında “Yol Ayrımı”,
  • 2012 yılında “Son”,
  • 2010 yılında “Şen Yuva” ve “Kapalı Çarşı”,
  • 2009 yılında “Bir Bulut Olsam”,
  • 2008 yılında “Cesaretin Var mı Aşka” ve “Dantel”,
  • 2007 yılında “Affedilmeyen” ve “Sevgili Dünürüm”,
  • 2006 yılında “Kızlar Yurdu” ve “Sıla”,
  • 2005 yılında “Kadın Her Zaman Haklıdır”,
  • 2004 yılında “Sil Baştan”,
  • 2003 yılında “Alacakaranlık”, “Mühürlü Güller” ve Hürrem Sultan”
  • 2002 yılında “En Son Babalar Duyar” ve “Koçum Benim” gibi dizlerde oynamıştır.