Engellilerin her zaman yanındayız.

Engellilerin her zaman yanındayız.

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü yönetimini kabul eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, engelli ve engelli sporlarının her zaman yanında olduklarını belirtti

 

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü yönetimi 3 Aralık “Dünya Engelliler Günü” etkinlikleri çerçevesinde Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette kısa bir konuşma yapan kulüp başkanı İzzet Soydabircan, Başkan Uğur İbrahim Altay’ ın belediyecilik alanındaki başarılı ve örnek çalışmalarının takdire şayan olduğunu, yine belediye hizmetlerindeki başarılarının yanında sosyal sorumluluk alanında engellilerle ilgili yaptığı çeşitli etkinliklerle de örnek gösterildiğini belirtti. Soydabircan, yoğun çalışma temposuna rağmen kendilerini kabul ederek, sıcak ilgi ve alaka gösteren Başkan Uğur İbrahim Altay’ a engellilere ve engelli sporlarına vermiş olduğu destekler için teşekkür etti.

ALTAY: HER ZAMAN ENGELLİLERİN YANINDAYIZ.

Uğur İbrahim Altay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, engelli sporlarını ve özellikle ampute futbolu ilgiyle izlediğini ve her zaman engelli ve engelli sporlarının yanında olduklarını kaydetti. Ziyaret günün anısına plaket takdimi ile sona erdi.