Engelliler Haftası

Engelliler Haftası

Vali Kamçı, Engelliler Haftası programına katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı, Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen programa katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından özel bir tesiste düzenlenen programa, Vali Kamçı ve eşinin yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, engelli çocukların aileleri ve öğretmenleri de katıldı.

Kamçı, etkinlikte yaptığı konuşmada, toplumun önemli bir nüfusunu oluşturan engelli vatandaşların çalışma hayatı, eğitim, sağlık ve sosyal haklardan yeterince yararlanmalarının devletin en önemli hedeflerinden biri olduğunu ifade etti.

Sosyal devlet olmanın da bir gereği olarak eğitim, sağlık, istihdam haklarına ait hizmetleri engelli vatandaşlara sunduğunu belirten Kamçı, "Engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşama aktif olarak katılma konusundaki sıkıntılarını ortadan kaldırmaya ve tüm vatandaşlarımıza sunulan kamusal hizmetlerden sorunsuz şekilde yararlanabilmelerine yönelik çalışmalarımızla bir gün değil her gün sizlerin yanında olmanın gayreti içerisindeyiz." diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer ise bu program için uzun süre boyunca hazırlandıklarını belirterek, bu heyecana ortak olan katılımcılara teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :