Engelliler Gücü'nde galibiyet sevinci

Engelliler Gücü'nde galibiyet sevinci

Konya Engelliler Gücü Ampute futbol takımı kendi saha ve seyircisi önünde Antalya Asat Gençlik Ampute Takımı ile karşı karşıya geldi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Süper Ligi 15. hafta maçları ile devam etti. Temsilcimiz Konya Engelliler Gücü Ampute futbol takımı kendi saha ve seyircisi önünde Antalya Asat Gençlik Ampute Takımı ile karşı karşıya geldi.  

Maça etkili başlayan temsilcimiz daha maçın ilk dakikalarında Richard’ ın asistleri ve Collins’ in 2 golü ile üstünlük kurmasına rağmen, rakip takımın özellikle ceza alanı dışından kaydettiği 2 gole engel olamayınca maç yeniden berabere geldi. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Adem ve Aykut’ un ayağından kazandığı gollerle ilk yarıyı 4-2 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında yakaladığı fırsatları gole çeviremeyen temsilcimiz rakip takımın da 1 golüne engel olamayınca maç 4-3 temsilcimizin galibiyeti ile tamamladı.  

 

Mehmet Oğuzhan Petekçi: Kritik bir maçı kazandığımız için çok mutluyuz.

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Oğuzhan Petekçi maç sonunda yaptığı açıklamada kendileri ve özellikle rakip takım için kritik öneme sahip bir maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Önümüzdeki hafta Ankara’ nın güçlü  ekiplerinden TSK ile deplasmanda karşılaşacaklarını belirten Petekçi daha çok çalışarak ve konsantre olarak TSK maçı dahil kalan üç maçtan en az ikisini daha kazanarak ligi orta sıralarda bitirmek istediklerini kaydetti.

 

untitled-2-copy-051.jpg

TOPLU SONUÇLAR

Konya Engelliler Gücü 4-3 Antalya Asat Gençlik

Osmanlı Spor Eng. 3-2 TSK Reh. Merkezi Eng.

Pendik Eng. 3-3 Şahinbey Bel.Genç.

Melikgazi Bld.Eng. 3-0 İstanbul Yeditepe  Eng.

İstanbul Özürlüler 4-2 Anadolu Erciyes