Engelli taraftarlarla ilgili açıklama

Engelli taraftarlarla ilgili açıklama

Konyaspor Kulübü, engelli taraftarların maça girişiyle ilgili bir açıklama yaptı:

Konyaspor Kulübü, engelli taraftarların maça girişiyle ilgili bir açıklama yaptı:

Açıklama şöyle:

"Engelli taraftarlarımızın Başkanımız Hilmi Kulluk’a Konyaspor maçları öncesinde yaşadıkları sıkıntıları aktarmalarının ardından kulübümüz konuyla ilgili yaptığı çalışmaları neticelendirdi.
Buna göre, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak müsabakalar öncesi engelli taraftarlarımız artık gişeye gitmeksizin internet ortamında bilet başvurusunda bulunabilecekler.

ENGELLİ TARAFTARLARIMIZIN DİKKATİNE;
Engelli taraftarlarımızın bu imkândan yararlanabilmesi için şu hususları yerine getirmesi gerekmektedir.
- Bir defaya mahsus olmak üzere Büyükşehir Belediye Stadyumu Passolig noktalarına giderek kayıt olmak. (Kayıt olan engelli taraftarlarımız bu işlemin ardından sezon boyunca maç yüklemelerini internet ortamında gerçekleştirebileceklerdir.) 
- Gişe görevlisine engelli ve kimlik kartlarının aslını ibraz etmek
- Engelli ve kimlik kartlarının fotokopilerini yetkiliye teslim etmek (Lütfen fotokopileri yanınızda getiriniz!)
- Konyaspor logolu passolig kart sahibi olmak
- Passolig kart vize sürelerini uzatmış olmak
Kayıt işlemleri 05.07.2019 tarihinden itibaren başlayacaktır ve müsabaka günleri haricinde gişelerde devam edecektir.
Kayıt işlemini tamamlayan engelli taraftarımız sezon boyunca müsabaka biletleri satışa çıktığı andan maç saatine 4 saat kalıncaya kadar, http://www.konyaspor.org.tr/EngelliBiletSorgulama linkine veya http://www.konyaspor.org.tr den taraftar menüsü altında engelli taraftar bilet sorgulama) bölümüne girerek maç biletleri için yüklemelerini gerçekleştirebileceklerdir. Başvuru işlemleri müsabakaya 4 saat kalıncaya kadar devam edecektir. 
İnternet başvuru formu dolduran engelli taraftarlarımızın bilet atamaları sistem üzerinden otomatik olarak yüklenecektir. Form doldurulduktan sonra kısa süre içerisinde yüklenen biletinize ait bilgilendirme SMS ve e-postanız Passolig sisteminde kayıtlı olan cep telefonu ve e posta adresinize gönderilecektir.
Gişelerden belge ibrazı ile kayıt yaptırmayanlar internet ortamında başvuruda bulunmayacaklardır.
Müsabaka günü engelli taraftarlarımız ilgili resmi kurumlardan almış oldukları engelli kimlik kartlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Maç girişi esnasında bu belgeler kontrol edilecektir.
Refakatçili engelli kapsamında değerlendirilen engelli taraftarlarımızın refakatçileri için de Konyaspor logolu güncel passolig kart sahibi olmaları koşuluyla bilet hakları bulunmaktadır. 
Stadyumumuzda engelli taraftarlarımız için 210 kişilik kontenjanımız mevcuttur. Yapılan müracaat sonrası internet ortamından doldurulan başvuru formları bu sayı üstünde olması durumunda sistem tarafından otomatik olarak kabul edilmeyecektir. Bilet yüklemesi gerçekleşen engelli taraftarlarımız ve refakatçileri hiçbir şekilde biletlerini transfer edemeyeceklerdir.

Konyaspor Kulübü"