Engelli çocuğun polislik hayali gerçekleşti

Engelli çocuğun polislik hayali gerçekleşti

Osmaniye'de polis olma hayali kuran engelli çocuk, kendisi için özel düzenlenen etkinlikle hayalini gerçeğe dönüştürdü- Polis üniforması giyen ve ekip aracıyla evinden alınan çocuk, çeşitli şube müdürlüklerini gezerek polislik mesleğini yakından tanıma şa

OSMANİYE (AA) - Osmaniye’de polis olma hayali kuran engelli çocuk, kendisi için düzenlenen etkinlikte hayalini gerçeğe dönüştürme fırsatı buldu.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, polis olma hayali kuran 16 yaşındaki beyin felci rahatsızlığı bulunan Talha Tozluklu için özel etkinlik düzenledi.

Etkinlik kapsamında, sabah saatlerinde babası ve kardeşiyle 7 Ocak Mahallesi'ndeki evinden polis ekibi tarafından alınan engelli çocuğa polis kıyafeti giydirilerek, şapka takıldı.

Ekip aracıyla ilk olarak Özel Harekat Şube Müdürlüğüne getirilen Tozluklu, burada polisler tarafından "Başkomiserim hoş geldiniz." denilerek karşılandı.

Talha'ya, buradaki ziyaretinde dikkatini çeken zırhlı araçlar ve TOMA'lar tanıtıldı.

Özel harekat polisleri ile bir süre sohbet eden Talha, daha sonra götürüldüğü MOBESE merkezinde görüntüleri izleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tozluklu, son olarak İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman'ı makamında ziyaret etti.

Gökduman'a teşekkür eden Tozluklu, "Müdürüme en büyük hayalimi gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum. Allah kahraman polisimizi korusun." dedi.

Gökduman da Talha'nın hayalini gerçekleştirdikleri için mutlu olduğu belirtti.

Emniyet güçlerinin görevinin insanların güvenliğini sağlamak olduğunu ifade edenn Gökduman, “İnsanlarımız da öncelikle kötü alışkanlıklardan, yanlış arkadaşlıklar edinmekten, yanlış işlerle uğraşmaktan kendilerini korumalıdırlar. Ondan sonra da bizler onların kötülüklerden korunmaları için yardım ediyoruz." diye konuştu.

Gökduman, ziyaretin sonunda Tozluklu'ya polis şapkası ve emniyet müdürlüğünün çalışmalarını anlatan dergi hediye etti.





AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :