Enerya’dan İç Tesisat Firmalarına Plaket

Enerya’dan İç Tesisat Firmalarına Plaket

Enerya, 23 Şubat 2018 Cuma günü düzenlediği “İç Tesisat Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı”nda ikinci sertifika dönemine geçen 32 yetkili firmaya plaket verdi.

Enerji sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan Enerya, 23 Şubat 2018 Cuma günü Konya’da düzenlediği “İç Tesisat Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı”nda Yetkili İç Tesisat Firmaları ile bir araya geldi. İkinci sertifika dönemine geçen 32 yetkili firmaya plaket verilen toplantının açılış konuşmasını yapan Enerya Konya Bölge Müdürü H. Işık Deniş, Enerya’nın 10 kentte 1.200.000 aşkın aboneyi doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşturduğunu belirterek, “Konya’da bu yıl sonunda yaklaşık 446 bin aboneye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

enerya’dan-ic-tesisat-firmalarina-plaket-(2).jpg

Enerya’nın öncü rolüyle enerji sektöründeki ilkleri gerçekleştirdiğini vurgulayan Deniş, şöyle konuştu: “2017 yılında Konya’daki yatırımlarımıza hız kesmeden devam ettik. Türkiye’de ilk defa LNG ile Şehir Besleme Projesi’ni, Konya Beyşehir’de hayata geçirdik. Yine Türkiye’de ilk defa Enerya tarafından kullanılan kalıcı Konteyner RMS-A Projesi’yle Sarayönü doğal gaz konforuna kavuştu. Bu iki ilçenin yanı sıra genişleme bölgelerimizden Karapınar da 2017 yılında doğal gaz kullanmaya başladı. 2018 yılı içinde ise Kulu’yu doğal gaza kavuşturacağız.” Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla abonelerinin güvenli ve konforlu doğal gaz kullanmalarını önemsediklerini belirten H.Işık Deniş, yetkili firmalara tesisat dönüşümü sırasındaki işbirlikleri için teşekkür etti. Enerya İç Tesisat Müdürü Ali Serhat Ertürk, toplantıda yaptığı konuşmada Ocak 2017’de revize edilen TSE 7363’ün ilgili maddelerine ilişkin bilgi verdi. Toplantı sonunda ikinci sertifika dönemine geçen 32 yetkili firmaya plaketleri Bölge Müdür H.Işık Deniş ve İç Tesisat Müdürü Ali Serhat Ertürk tarafından takdim edildi.