Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız:

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız:

"Ülkenin milli birlik ve beraberliğini her türlü kötü niyetlilere karşı kollamamız lazım. O nedenle biriz, beraberiz ve Türkiye'nin gelişmesinden yanayız"

ADANA (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ülkenin milli birlik ve beraberliğinin her türlü kötü niyetlilere karşı korunması gerektiğini belirterek, "O nedenle biriz, beraberiz ve Türkiye'nin gelişmesinden yanayız" dedi.

Yıldız, Adana'nın Sarıçam ilçesinde düzenlenen "Varsaklar Şöleni"nde, kentin her ilçesinden buraya gelenlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Bir ve beraber olduklarını vurgulayan Yıldız, "Ülkemizde, Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Hatay'a varıncaya kadar hiçbir siyasi ayrım yapmaksızın biriz ve beraberiz. İnşallah bu ülkeyi hep beraber kalkındıracağız ve büyüteceğiz" diye konuştu.

Yıldız, çocuklara daha güzel bir Türkiye bırakacaklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Bizler, Türkiye'deki siyasi istikrarla beraber herhangi bir parti ayrımı yapmaksızın Türkiye'nin büyümesine, kalkınmasına hep beraber katkı koyacağız. İster yurtdışından isten yurtiçinden, ister çok uzaklardan ister çok yakınlardan bu ülkeye kasteden hiçbir kimseye müsaade etmeyeceğiz. Burada, dokusu sağlam, yapısı sağlam güzel insanlar var. Ben, bugünden daha iyi bir Türkiye bırakmak için hep beraber gayret edeceğimize, koşturacağımıza olan inancımı bir kez daha vurguluyorum."

Şenlik alanındaki vatandaşlarla selamlaşan ve fotoğraf çektiren Yıldız, daha sora Mustafalar Mahallesi'nde, Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen hıdırellez şenliklerine de katıldı.

Yıldız, burada yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin insanlar arasındaki bağı güçlendirdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu yıl 26'ncısı düzenlenen şenliğin bundan sonra da devam etmesini diliyorum. Hangi siyasi partiden olursa olsun ülkemizin birliği, dirliği, birlik ve beraberliği ile alakalı hepimizin aynı yönde koşması önemli. Her birimiz istikrara, birlik ve beraberliğimize sahip çıkacağız. Bu ülke yükselmeye başladığında paçasından tutup aşağı çekmek isteyenler olabilir. Bazen bunlar çok uzaktan bazen çok yakından, bazen hiç tanımadığımız, bazen tanıdığımız ama her defasında ülkenin milli birlik ve beraberliğini her türlü kötü niyetlilere karşı kollamamız lazım. O nedenle biriz, beraberiz ve Türkiye'nin gelişmesinden yanayız."

Yıldız, konuşmasının ardından şenliğe katılanlar ile bir süre sohbet etti, alandaki stantlardan alışveriş yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı